Aanverwante adviezen

Zoekresultaat: 8 adviezen

Gesorteerd op checked relevantiedatum

HORECA - PERSONEEL

Goedkoper personeel door nieuwe maatregelen

De officiële deadline voor de effectieve activering van de black box in uw horecazaak nadert. De regering zei toe om maatregelen te treffen om de loonkosten te kunnen beheersen. Hoever staat het daar nu mee? Meer...

PERSONEEL - VARIA

Straks beter af met voltijdse werknemers in de horeca?

Op 07.04.2015 concretiseerde de regering-Michel een aantal ondersteunende maatregelen uit het zgn. horecaplan. Wat is daarbij voor u als uitbater van een horecazaak van belang? Meer...

PERSONEEL - EXTRA’S

Smartphone bij de hand om extra’s aan te geven?

Sinds 1 oktober 2013 kunnen horecazaken goedkoper een beroep doen op extra’s. De voordelen hebben echter limieten. Hoe houdt u die in het oog en speelt u er in 2014 optimaal op in? Ook de Dimona-aangifte kan nu wat vlotter… Meer...

HORECA - INSPECTIE

Extra’s: vóór middernacht annuleren…

Meer...

HORECA - EXTRA’S

Uw extra reclameert omdat hij minder verdient

Meer...

PERSONEEL - EXTRA’S IN DE HORECA

Een extra die uiteindelijk drie dagen werkt...

Meer...

PERSONEEL - EXTRA’S

Een ‘extra’ als jobstudent in de horecasector?

Meer...

PERSONEEL - INSPECTIE

Een werknemer is pas in dienst en dan krijgt u controle...

Er ging net een nieuwe werknemer van start in uw winkel/horecazaak en juist die dag krijgt u controle van de sociale inspectie. Sinds kort riskeert u een hogere boete als de DIMONA-aangifte nog niet gebeurd is. Hoe kunt u dit voorkomen? Meer...

Geactualiseerd op: 17.05.2024

Meer van Indicator