Advies toegevoegd op 22 april 2014

RESTAURANTKOSTEN

Hoe uw restaurantkosten correct doorfactureren?

U maakt regelmatig o.a. restaurantkosten bij de uitvoering van een opdracht voor klanten en u wenst deze uiteraard ook aan hen door te rekenen. Hoe doet u dat fiscaal gezien het best? Wat zei Cassatie daarover onlangs?

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord Onthouden [?]

Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?

Abonneren

Toegang tot dit deel van
'Tips & Advies Ondernemingsdatabank' is voorbehouden voor abonnees.

Heeft u nog geen abonnement?
Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen.


Abonneren

Contactgegevens
Indicator-Larcier | Tiensesteenweg 306 | 3000 Leuven
Tel.: 0800 39 067 | Fax: 0800 39 068
Customer.Services@indicator-larcier.be | www.indicator-larcier.be

Maatschappelijke zetel
Lefebvre Sarrut Belgium nv | Hoogstraat 139 - Bus 6 | 1000 Brussel
RPR Brussel | Btw BE 0436.181.878

Geactualiseerd op: 11.08.2020

Meer van Indicator