Advies toegevoegd op 1 december 2015

PERSONEEL - HORECA

Twee verschillende soorten overuren...

In de horeca zijn er twee verschillende soorten overuren van belang, de zgn. goedkope overuren en de zgn. netto-overuren. Hoe zit het precies daarmee? Zijn die goedkope overuren effectief goedkoop of zijn er betere alternatieven?

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord Onthouden [?]

Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?

Abonneren

Toegang tot dit deel van
'Tips & Advies Ondernemingsdatabank' is voorbehouden voor abonnees.

Heeft u nog geen abonnement?
Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen.


Abonneren

Contactgegevens
Larcier-Intersentia | Tiensesteenweg 306 | 3000 Leuven
Tel.: 0800 39 067 | Fax: 0800 39 068
contact@larcier-intersentia.com | www.larcier-intersentia.com

Maatschappelijke zetel
Lefebvre Sarrut Belgium nv | Hoogstraat 139 - Bus 6 | 1000 Brussel
RPR Brussel | Btw BE 0436.181.878

Geactualiseerd op: 26.04.2024

Meer van Indicator