Advies toegevoegd op 31 januari 2018

PERSONEEL - horeca

Geen procedure meer nodig voor de netto-overuren...

Uw werknemers overuren laten presteren kan normaal enkel via een ingewikkelde en dure regeling. In de horeca bestaat er voor uw voltijdse werknemers echter een goedkopere en eenvoudigere regeling. Hoe zit dat en wat wijzigt er?

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord Onthouden [?]

Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?

Abonneren

Toegang tot dit deel van
'Tips & Advies Ondernemingsdatabank' is voorbehouden voor abonnees.

Heeft u nog geen abonnement?
Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen.


Abonneren

Contactgegevens
Indicator-Larcier | Tiensesteenweg 306 | 3000 Leuven
Tel.: 0800 39 067 | Fax: 0800 39 068
klantenservice@indicator-larcier.be | www.indicator-larcier.be

Maatschappelijke zetel
Lefebvre Sarrut Belgium nv | Hoogstraat 139 - Bus 6 | 1000 Brussel
RPR Brussel | Btw BE 0436.181.878

Geactualiseerd op: 12.12.2019

Meer van Indicator